MONOR VÁROSI SPORTCSARNOK

Hír, program

1 ÉVESEK LETTÜNK

2019.02.04. 10:21 Rovat: Hírek
1 ÉVESEK LETTÜNK

Tartalmas év áll mögöttünk, sok kulturális és sporteseménynek helyet tudtunk adni az első évünkben! Bizakodva és keményen dolgozva próbáljuk, hogy a következő években még szélesebb körben legyen kihasználva a sportcsarnokunk!

 

 

Elsősorban szeretnénk megköszönni Mindenkinek, aki akár egyszer is járt Nálunk, hogy megjelenésével biztosított Minket afelől, hogy szükség van az épületre, és a kulturált edzésnek, szórakozásnak köszönhetően a csarnokban semmilyen kár nem keletkezett!

 

Továbbá, köszönjük minden egyéni bérlőnknek, hogy a hétköznapjainkat is színessé, mozgalmassá teszitek!

 

És nem utolsó sorban köszönjük, hogy általatok (Vigadó Kulturális és Civil KözpontMonori SportegyesületMonor SE - Karate szakosztályMonori SE KosárlabdaMONOR SE RG SzakosztályaMonor SE Birkózó SzakosztályMonori KosársuliVecsés SE KézilabdaStarlight Dance CompanyMega Játszóház MonorMRGSZ - Magyar Ritmikus Gimnasztika SzövetségSasok Taekwon-doNyitott AkadémiaMLSZ Pest Megyei Igazgatóság (2010 végéig: Pest Megyei Labdarúgó Szövetség), Dávid Goldfinger, Jenő Beck, Szabó László) rendezvényekkel tudtuk megtölteni naptárunkat és bízunk benne, hogy a jövőben is helyet tudunk biztosítani fantasztikus rendezvényeiteknek, sport eseményeiteknek!

 

Reméljük minden szülinapunkon egyre hosszabb köszönő listát írhatunk! 

Értékelés: 0/0